Bij een mooie entree hoort een mooi naambord!

Toen we ons huis een aantal maanden geleden kochten, was ik opslag verliefd op de gevel. Een oude gevel met karakteristieke eigenschappen. Ik wist meteen: ons oude naambord past hier niet meer bij. Die was immers strak en modern. Nee, het moest passen bij het karakter van het huis en een klassieke uitstraling hebben! In deze blog deel ik mijn nieuwe naambord van Mijnnaamplaat.nl en leg ik ook iets uit, wat je waarschijnlijk nog niet wist!

Mijn nieuwe naambord
Ik zie zo vaak dat mensen geen naambord hebben hangen. Ik vind dat zo bizar. Je bent toch immers trots op je huis en iedereen mag toch zien dat jij hier woont? Daarnaast vind ik het ook nog eens enorm vervelend als je ergens voor het eerst komt. Vol spanning bel je aan en wanneer de deur wordt opengedaan weet je pas 100% zeker dat je aan het juiste adres staat. Ik heb eens bij een vriendin van mij 2x bij het verkeerde huis gestaan. Achteraf bleek het huisnummer wel te kloppen maar de straat niet.

Waarom een naambord?
Ik kwam in contact met mijnnaamplaat.nl. Zij hebben een ruim assortiment naamborden in vrijwel elke stijl. Je kiest eenvoudig het ontwerp uit de collectie. Vervolgens kun je eenvoudig het ontwerp online personaliseren. Je ziet dus meteen hoe jouw naambordje er straks uit gaat zien. Ik koos voor een uithangbord. Niet alleen omdat ik dat gewoon erg mooi vind en vind passen bij het huis, maar ook omdat het handiger is voor voorbijgangers. De entree van ons huis zit namelijk aan de zijkant. Een uithangbord zorgt er dan eenvoudig voor dat je niet helemaal naar de entree hoeft te lopen om het bordje te kunnen zien.