Onze keuze voor een nieuwe vloer!

Ons nieuwe huis had veel potentie. Met de nadruk op potentie. Helaas was veel nog niet naar onze smaak. Zo ook de gele tegelvloer op de benedenverdieping. Tijd voor een nieuwe vloer. Iets wat ik in ons oude huis ook al een tijdje op mijn wensenlijstje had staan.

Nieuwe vloer uitzoeken
Ik kan nu vertellen dat ik wekenlang allerlei vloeren heb bekeken om tot ons besluit te komen. Dat is alleen helemaal niet waar. Dat het pvc laminaat moest worden, was snel besloten. In ons oude huis hadden we ook pvc laminaat en ik kan het iedereen aanbevelen. Ook handig met vloerverwarming! Nu moesten we alleen nog uitzoeken welke pvc laminaat. Ik zag 2 vloeren op instagram die mij aantrokken. Even via een berichtje gevraagd welke vloer het was (en of het daadwerkelijk pvc laminaat was). De vloer van Villadroomhuis won. Het is de mFLOR Parva Plus Light Sycamore-40810. Ik bestelde een proefstuk om te zien of hij in het echt ook beviel. Gelukkig vonden we hem in het echt ook mooi. Toen we hem hadden gekozen, was het alleen nog maar zaak om een goed bedrijf te vinden.

De Vloerenbaas
Ook het vinden van het perfecte bedrijf ging eigenlijk super eenvoudig. We wilden dat hij gelegd werd, dat er van te voren een egalisatie laag zou worden aangebracht en natuurlijk moest er een scherpe prijs zijn. Ik kwam al snel Vloerenbaas tegen. Een bedrijf die een enorm scherpe prijs had voor de vloer en waar je alleen maar positieve reviews van kon vinden online. Na wat contact gingen we akkoord met de offerte en werd er een afspraak ingepland. Nu alleen de daagjes nog aftellen.