Shop in the spotlights

Zo nu en dan zet ik een bijzondere, opvallende of gewoon toffe shop in the spotlights. Ik kwam laatst in contact met Annemiek Melis die samen met haar man Strackk op heeft gericht. Een bedrijf die zeker de aandacht verdient om even in de spotlights te staan. Annemiek vertelt het verhaal achter het bedrijf, ik neem je mee door het assortiment en natuurlijk deel ik ook mijn eigen Strackk wandplank!

Het verhaal achter Strackk
“Voor ons nieuwe woonhuis waren Joep (mijn man) en ik op zoek naar een stijlvolle zwevende plank met flink draagvermogen. We kwamen erachter dat die niet bestond. Joep is creatief en doortastend; hij heeft er zelf maar een ontwikkeld. Omdat we zoveel enthousiaste reacties uit onze vriendenkring kregen, raakten wij ervan overtuigd dat er meer mensen op zoek zijn naar zo’n strakke plank. Joep veroverde een plekje op de Designbeurs ‘Salone del Mobile’ in Milaan en vol adrenaline hebben we daar samen de eerste modellen gepresenteerd onder het merk Strackk. Door de positieve reacties van interieurarchitecten en- stylisten, hoogleraren techniek en vormgeving en toekenning van de WBSO-subsidie voor technische innovaties, voelden we ons gesterkt en is Joep de plank op de markt gaan brengen.

Strackk bij mij in huis
Nu we gingen verhuizen, wist ik dat de woonkamer echt een andere look ging krijgen. We namen weliswaar al onze meubels mee, maar de sfeer zou anders worden. In het vorige huis hadden we de bank middenin de woonkamer staan. Echt het centrepiece dus. In het nieuwe huis is dit gedeelte van het huis een stuk smaller en dus moesten we de bank tegen de muur plaatsen. Een schilderij er boven hangen en klaar? Nee, dat vond ik echt te saai. Ik wilde graag een soort plank achter de bank waar ik dan allerlei mooie woonaccessoires op kan zetten.